over oostveen

home>over oostveen

Over Van Oostveen Solution & Impact Management B.V

Van Oostveen Solution & Impact Management B.V. levert (financiële) interim managers met frisse kijk op de organisatievraagstukken binnen uw bedrijf. Kernwaarden daarbij zijn het leveren van een goed advies en het verwezenlijken van oplossingen die structureel bijdragen aan het succes van uw onderneming.

Partnership is hierbij van groot belang: Van Oostveen Solution & Impact Management B.V. wil graag een duurzame samenwerkingsrelatie met haar opdrachtgevers opbouwen, omdat dat onlosmakelijk verbonden is met het bereiken van succes voor alle partijen. Zonder een zorgvuldige en gedegen aanpak en wederzijds commitment en vertrouwen zal men niet gauw tot de juiste oplossingen komen.


Het uitgebreide netwerk van interim professionals waarmee Van Oostveen werkt is daarbij natuurlijk van essentieel belang. Het zijn betrokken managers die graag de meest complexe vraagstukken oplossen. Ze zijn doorlopend op zoek naar nieuwe uitdagingen en functioneren het best in nieuwe omgevingen. Ze zijn van toegevoegde waarde en zullen uw bedrijf weer laten groeien naar een goed renderende organisatie. Dat alles doen ze met een stuk positieve energie en wilskracht die ook anderen binnen uw bedrijf zal motiveren.


Over Cees van Oostveen

Cees van Oostveen staat aan het hoofd van Van Oostveen Solution & Impact Management B.V. Naast de studies Beleidswetenschappen, Bedrijfskunde en een Master Financial Economics, verdiepte hij zich tijdens zijn loopbaan in verschillende management trainingen en coaching opleidingen.


Begin jaren tachtig begon hij zijn carrière als manager bij de Rabobank, waar hij begin jaren negentig groeide naar een directiefunctie. Vanaf eind jaren negentig tot 2011 bekleedde hij daar verschillende directiefuncties, die van directeur in problematische veranderingssituaties. Daarna besloot van Oostveen te gaan werken als interimmanager. Bij verschillende kantoren van de Rabobankgroep was hij verandermanager en (interim)directeur en deed hij aan in-control en cultuurtrajecten waar ondermeer coaching van mensen een belangrijk onderdeel was. Zo kwam hij voor het eerst in aanraking met het werk van een interim professional en heeft hij zich het vak eigen weten te maken.


Op het gebied van zakelijke kredietverlening deed van Oostveen tussen 1990 en 1998 ervaring op als adjunct directeur particulieren en tussen 1998 en 2006 als (commercieel) directeur zakelijke en particuliere kredietverlening. Beide functies had hij bij meerdere Rabobank vestigingen, waardoor hij zich breed heeft kunnen oriënteren en goed weet te werken in veranderlijke omgevingen. Dit draagt bij aan de solide basis onder zijn bedrijf in de huidige vorm. De uitgebreide ervaring en expertise heeft er in combinatie met de wil tot ondernemen toe geleid dat hij nu aan het hoofd staat van de succesvolle Van Oostveen Solution & Impact Management B.V.