diensten

home>diensten

Over Van Oostveen Solution & Impact Management B.V

Van Oostveen Solution & Impact Management B.V werkt met een uitgebreid netwerk van interim professionals die allen hun eigen specialiteiten hebben. Zo kunnen wij uiteenlopende professionele diensten leveren en helpen we u zo graag met diverse uitdagingen.


Interim management

Bij Van Oostveen Solution & Impact Management B.V. leggen we de focus op interim management, waarbij het crisis- en verandermanagement centraal staan. Wanneer uw bedrijf een crisis doormaakt, wanneer er veranderingen moeten worden doorgevoerd of er zelfs een reorganisatie op stapel staat, is er vaak behoefte aan het inhuren van extra kennis en ervaring. Een tijdelijke manager lost problemen op, voert veranderingen door en doet dat door verbindingen te leggen tussen de mensen in de betreffende organisaties en hen te inspireren. Zo krijgen we uw bedrijf weer uitstekend op de rails en zorgen we ervoor dat u binnen afzienbare tijd weer solide op eigen benen kunt staan.


Ondersteuning van strategische trajecten

Van Oostveen Solution & Impact Management B.V is uw partner om op een efficiënte en effectieve manier te helpen om lange termijn doelen te realiseren. Anders gezegd: Van Oostveen helpt u graag bij het bepalen van een strategie om uw bedrijf ‘futureproof’ te maken. Dat doen wij door deze strategische trajecten te ondersteunen, te beoordelen en door ze te voorzien van een gedegen advies. Zo helpen we u bij het ontdekken van de uitdagingen en begeleiden we u tijdens het totale traject. De strategische aard van onze werkwijze zorgt ervoor dat u hier zowel op de korte als de lange termijn een hoop profijt van heeft.


Controlling

Van Oostveen Solution & Impact Management B.V levert controllers die uw bedrijf financiële sturing geven op verschillende niveaus. Wij verzorgen het analyseren van uw bedrijfsrisico’s tot aan het beoordelen van de meest ingewikkelde financiële vraagstukken van uw bedrijf: onze financiële experts kunnen u overal bij helpen. Zij hebben een uitgebreide ervaring binnen zowel de financiële wereld als het bedrijfsleven in het algemeen, waardoor ze u zeer pragmatisch van dienst kunnen zijn.Ondersteuning bij ondernemersplannen

Gaat u een nieuwe onderneming starten en wilt u uw businessplan, oftewel uw ondernemersplan, eens flink onder de loep laten leggen door iemand van buitenaf? Van Oostveen Solution & Impact Management B.V beoordeelt uw plannen en geeft advies daar waar nodig. We geven u aan waar de sterke punten van uw bedrijf zitten, maar ook waar het beter kan of u mogelijk bedreigingen kunt verwachten. Zo ontvangt u een compleet beeld van uw situatie en kunt u uitstekend van start gaan.


Personal coaching

Van Oostveen Solution & Impact Management B.V levert persoonlijke coaching aan directeuren en medewerkers van bedrijven. Van Oostveen helpt niet alleen bij het oplossen van problemen in het werk en het maken van een goede keuze. Ook kan Van Oostveen u namelijk van dienst zijn bij het verdiepen van kennis en vaardigheden zoals het makkelijker kunnen presenteren, beter lastige gesprekken kunnen voeren of de tijd efficiënter in te kunnen delen. U ziet uw medewerkers op die manier duidelijk groeien, waar uw gehele organisatie van zal profiteren.


Personal Branding & Imago styling

Om succesvol te kunnen zijn is het noodzakelijk om uzelf als een succesvol ‘merk’ in de markt te zetten. Personal branding kan daarbij helpen. Bij personal branding draait het erom uzelf als een uniek merk te zien. U onderscheidt zich van anderen door te laten zien waar u voor staat en door uw kennis, ervaring en uw eigen imago sterk naar voren te brengen. Van Oostveen Solution & Impact Management B.V helpt u graag bij het opbouwen van personal branding en imago styling.